مربا ها را از ترکیب شکر و میوه ی پخته شده تهیه میکنند از اغلب میوه ها و بعضی از صیفی جات میتوان مربا تهیه کرد و از آنجاییکه تنوع میوه ها بسیار زیاد میباشد طبیعتا تنوع مرباها هم بالا میرود و شما میتوانید با هر سلیقه ای که دارید از میوه ی محبوبتان مربایش را تهیه کنید
از مزیت های مربا این است که شما میتوانید در هر فصلی با میوه ها ی همان فصل مربا را تهیه کرده و در طول سال در وعده های صبحانه و عصرانه استفاده بفرمایید چرا که اگر به درستی آنرا طبخ کرده باشید میتوانید مدت زیادی در شرایط مناسبش که در ادامه شرح میدهیم نگهداری کنید بدون اینکه فاسد و یا خراب شود
یکی از مرباهای بسیار خوشمزه و محبوب مربای توت فرنگی است مربای توت فرنگی را میتوانید در اواسط بهار و یا اوایل تابستان با میوه ی تازه و نوبر تهیه بفرمایید
خواص توت فرنگی
خود میوه ی توت فرنگی خواص زیادی دارد و مسلما نوع پخته شده ی آن نیز همین خواص را شاید کمی خفیف تر داشته باشد
همانطور که میدانید توت فرنگی دارای مقدار زیادی ویتامین و فیبر و آنتی اکسیدان میباشد به همین دلیل منبع خوبی برای تامین کلسیم و پتاسیم بدن است
هم چنین توت فرنگی میتواند به پایین آوردن فشار خون کمک کرده و چربی های خوب خون را نیز افزایش دهد
توت فرنگی جز میوه های سرشار از آنتی اکسیدان است و همانطور که اشاره کردیم آنتی اکسیدان ها علاوه بر تامین کلسیم و پتاسیم مورد نیاز بدن باعث شادابی پوست و جوان سازی پوست هم شده و هم چنین میتواند باعث کاهش ایجاد لخته ی خون شود و در نتیجه خطر ابتلا به سکته ها را کاهش دهد آنتی اکسیدان ها هم چنین بر رادیکال های ازاد غلبه کرده و به مهار کردن رشد سلول های سرطانی کمک میکنند
فیبر موجود در آن هم به عملکرد بهتر دستگاه گوارش و رفع یبوست کمک میکند
همچنین بخوانید : چند فوت مهم برای پخت خورش قیمه نذری
شما میتوانید علاوه بر اینکه در فصل توت فرنگی با مصرف این میوه ی پر خاصیت از خواص آن بهره مند میشوید در فصول دیگر که توت فرنگی در دسترس نیست از مربای آن استفاده کرده و از فواید آن بهره ببرید
مربای توت فرنگی
طرز تهیه مربای توت فرنگی بسیار ساده است اما در طبخ آن میبایست نکات ریز ولی کلیدی را رعایت کنید تا یک مربای خوش طعم و خوش رنگ تهیه کنید
در این مطلب میخواهیم طرز تهیه مربای توت فرنگی را به شما عزیزان آموزش بدهیم امیدواریم که مورد توجهتان قرار گیرد
موادی که لازم دارید فقط توت فرنگی و شکر است که باید به یک اندازه از هر دو استفاده بفرمایید
بعد از اینکه توت فرنگی ها را شستید و خشک کردید در یک ظرفی یک لایه توت فرنگی ریخته و روی آنرا با شکر بپوشانید و لایه به لایه همین کار را تکرار کنید
اجازه بدهید حدود یک تا دوساعت مخلوط توت فرنگی و شکر بماند تا به اصطلاح توت فرنگی آب بیندازد
بعد از این مرحله یک قابلمه که گنجایشش کمی بیشتر از مخلوط توت فرنگی و شکر است برداشته و روی حرارت قرار دهید و مخلوط فوق را به همراه آب توت فرنگی داخل قابلمه ریخته و اجازه دهید با حرارت ملایم شروع به پختن کند در تهیه این مربا ما آب اضافه نمیکنیم چرا که اولا خود این میوه آب کافی برای شربت یا مربا را دارد و دوم اینکه اضافه کردن اب ممکن است باعث کم قوام امدنش شود
منبع : ساعت24
- يكشنبه ۳۱ شهریور ۹۸