قاطی پاتی

روش درست کردن “قارچ سوخاری” رستورانی در خانه

قارچ سوخاری یکی از پیش غذاهای پرطرفدار در فست فودها می باشد که طرفداران بسیاری دارد و روش درست کردن آن هم بسیار راحت و سریع است.

مواد لازم برای قارچ سوخاری:

آرد:4 قاشق غذاخوری سر پر
تخم مرغ:2 عدد
پودر سوخاری:1 پیمانه
قارچ:300 گرم
نمک، فلفل سیاه، پودر آویشن و پودر سیر:به میزان لازم

دستور پخت قارچ سوخاری پفکی :
 

ابتدا قارچ ها را شسته و بگذارید تا آب آن کاملا خشک شود.
تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید ومقداری نمک بزنید و با چنگال کمی هم بزنید تا زرده و سفیده با هم مخلوط شوند.
در این مرحله آرد را در کاسه ای بریزید و با نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پودر آویشن به خوبی مخلوط نمایید.
قارچ ها را ابتدا داخل آرد بغلطانید، سپس به تخم مرغ آغشته کرده و در انتها داخل آرد سوخاری بغلطانید، این کار را برای تمام قارچ ها انجام دهید و کنار بگذارید .

همچنین بخوانید:

در ادامه قابلمه گودی را روی حرارت قرار داده و داخل آن روغن بریزید و اجازه دهید تا گرم شود. و قارچ های آغشته به سوخاری در روغن سرخ کنید. بعد از اینکه یک طرف قارچ ها سرخ شد آن ها را برگردانید تا سمت دیگر قارچ ها هم سرخ شود. قارچ های سرخ شده را از روغن خارج کرده و روی دستمال آشپزخانه بچینید تا روغن اضافی اش گرفته شود. قارچ های سوخاری را در ظرف مورد نظر بچینید و با سس دلخواه سرو نمایید.

نکات تکمیلی در مورد قارچ سوخاری
قارچ سوخاری جزو غذای ملل – سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
قارچ سوخاری را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

 
 
منبع: cooky

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی