قاطی پاتی

طرز تهیه پای هلو ، آناناس و توت فرنگی

پای  هلو خانگی

مواد لازم برای پای  هلو :
آرد :2 پیمانه
کره سرد یخچالی :150 گرم
پودر قند:1/2 پیمانه
وانیل :1/4 قاشق چایخوری
شیر :نصف پیمانه
زرده تخم مرغ:2 عدد
نمک :1/8 قاشق چایخوری
مواد لازم برای داخل پای :
پودر بادام:1 پیمانه
نشاسته ذرت:1و 1/2 قاشق سوپ خوری
وانیل :1/4 قاشق چایخوری
پودر قند :1/4 پیمانه
تخم مرغ :3 عدد
کره :50 گرم
هلو ورقه شده:به مقدار لازم
زرده تخم مرغ :یک عدد
خامه :یک قاشق

طرز تهیه پای حرفه ای و خوشمزه هلو :
 ابتدا باید مواد خشک را که شامل آرد ، نمک و پودر قند میشوند را با هم مخلوط و بعد الک کنید.

 در مرحله بعد کره یخچالی را رنده کنید و به مخلوط مواد خشک اضافه کنید و با نوک انگشت به خورد آرد بدهید و خوب ترکیب کنید تا کره قشنگ جذب شود.

 بعد وسط مخلوط آرد را گود کنید.سپس زرده تخم مرغ ها و وانیل را داخل آن بریزید و کم کم شروع به ورز دادن بکنید.

در این حین شیر را هم آرامی اضافه کنید.ولی باید دقت کنید بعد از اضافه کردن شیر ، مواد را خیلی ورز ندهید ، چون خمیر روغن میندازه.همین که خمیر یکدست شد و جای انگشتان روی آن ماند کافیست.

 خمیر آماده شده شما چسبناک است ، آن را داخل یک کیسه فریزر قرار دهید و به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند و حالت چسبندگی آن از بین برود.

در این فاصله مواد میانی پای را آماده کنید.

 کره را با تخم مرغ ، وانیل و پودر قند مخلوط کنید و با درجه متوسط همزن به مدت یک الی 2 دقیقه هم بزنید.

بعد نشاسته ذرت و پودر بادام را به مواد مخلوط شده اضافه کنید و با لیسک خوب مخلوط کنید و بعد کنار بگذارید.

 

طرز تهیه پای آناناس به سبکی خوشمزه و متفاوت
پای  آناناس یکی از شیرینی های خشک و خوشمزه ایست که طعم فوق العاده ای دارد و برای دسر در مهمانی هایتان و یا به عنوان عصرانه در کنار چای بسیار لذیذ و پرطرفدار است.

 
مواد لازم برای پای  آناناس
کرم پاتیسیر

به مقدار لازم

نشاسته ذرت

 50 گرم

آرد

 300 گرم

شکر

 200 گرم

کره

 250 گرم

تخم مرغ

 5 عدد

ماست

 120 میلی لیتر

وانیل

 2 قاشق چایخوری

دارچین

 1 قاشق چایخوری

بیکینگ پودر

 1و 1/2 قاشق مربا خوری

کمپوت آناناس

 1 قوطی

 پای خوشمزه آناناس نرم و لطیف

طرز تهیه پای  آناناس
ابتدا کره ی نرم شده در دمای محیط را با پودر شکر مخلوط کنید و آنقدر هم بزنید تا کاملا سفید و کشدار شوند .بعد وانیل را اضافه کنید و کمی هم بزنید.

در مرحله بعد تخم مرغ ها را دونه دونه به مخلوط کره و شکر اضافه کنید و در هر مرحله مواد را به مدت یک دقیقه هم بزنید تا تخم مرغ ها کاملا ترکیب شوند.

آرد ، نشاسته ذرت و پودر نارگیل را با هم مخلوط کنید و از الک رد کنید.سپس یواش یواش به مخلوط کره و تخم مرغ بیفزایید و با قاشق هم بزنید تا مواد خوب جذب هم شوند.

قالب های پای را آماده کنید و داخلشان کاغذ مافین گذاشته و از مواد مخلوط شده داخل قالب بریزید به طوری که قالب کامل پر نشود و جا برای حلقه های آناناس نصف شده داشته باشد.

با کمی پودر نارگیل روی مواد را تزیین کنید و حلقه های آناناس را روی خمیر بچینید.

فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد از قبل داغ کنید و قالب های پای را به مدت 20 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا بپزند.

وقتی کیک طلایی شد آن را از فر بیرون بیاورید و بعد از سرد شدن از قالب جدا کنید و مقداری پودر قند روی آن بپاشید.


مواد لازم برای تهیه دسر پای توت فرنگی:


خمیر پای، پخته

۴ فنجان توت فرنگی تازه و خرد شده

یک و نیم فنجان آب

سه چهارم فنجان شکر

۲ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت

۸۵ گرم ژلاتین توت فرنگی

 

دستور تهیه  دسر پای توت فرنگی:


۱. توت فرنگی های برش خورده را روی خمیر پخته پای بچینید.


۲. در ماهیتابه کوچکی، آب، شکر و نشاسته ذرت را مخلوط کنید و بجوشانید. آنقدر بجوشانید تا این مخلوط غلیظ و شفاف شود. حدوداً ۲ دقیقه طول می کشد تا به این شکل برسد.


۳. ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و ژلاتین را اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود. سپس آن را روی توت فرنگی ها بریزید و بگذارید سرد شود تا ببندد. حالا می توانید پای توت فرنگی را سرو کنید.

 

منبع: tamshirin

مرسی از اموزش خوبتون به سایت ما هم سر بزنید 

https://vantours.ir/

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی