قاطی پاتی

طرز تهیه لوبیا پلو فوق العاده خوشمزه با ترفند خاص سرآشپز

مواد لازم لوبیا پلو خوشمزه و خوش طعم

  • برنج :4 پیمانه
  • گوشت ران گوسفندی :400 گرم
  • پیاز ریز خرد شده :1 عدد بزرگ
  • لوبیا سبز خرد شده :500 گرم
  • رب گوجه فرنگی :2 قاشق غذا خوری
  • زرد چوبه :1 ق مربا خوری
  • دارچین :1 ق مربا خوری
  • پودر کاری :1 قاشق مربا خوری
  • پودر زعفران :1 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه :1 قاشق چایخوری
  • نمک :به مقدار لازم
  • روغن :به مقدار لازم
  • کره یا روغن حیوانی :به اندازه لازم

لوبیا پلو خوشمزهلوبیا پلو

لوبیا پلو

 

چه موادی برای لوبیا پلو لازم داریم ؟

طرز تهیه کامل لوبیا پلو جا افتاده با طعمی بسیار خوشمزه

ابتدا قابلمه را روی حرارت قرار میدهیم و کمی روغن در آن میریزیم تا داغ شود. سپس پیاز را داخل آن میریزیم و با کمی نمک تفت میدهیم . بعد از اینکه پیاز ها آب انداخت زرد چوبه را داخل آن اضافه میکنیم و هم میزنیم تا پیاز ها سرخ شوند.در پیاز سرخ شده گوشت تکه ای و ریز شده را میریزیم و تفت میدهیم تا رنگ گوشت عوض شود.

 در  قاطی پاتی همراه ما باشید.

 طرز تهیه لوبیا پلو رستورانی

بعد رب گوجه فرنگی را به همراه پودر کاری و نصف دارچین گفته شده داخل گوشت ها می ریزیم و کاملا هم میزینم.

ادامه ی طرز تهیه لوبیا پلو مرحله پختن گوشت ها

نیم لیتر آب داخل مواد گوشت و پیاز سرخ شده میریزیم و اجازه میدهیم تا گوشت ها بپزند. در این فاصله لوبیا ها را در ظرف دیگر و با کمی روغن تفت میدهیم و در آب گوشتی که به جوش آمد اضافه میکنیم .حرارت آن را کم میکنیم تا به آرامی مواد کنار هم بپزند و آب آن تبخیر نشود.در 10 دقیقه آخر پخت نمک و نصف پودر زعفران را هم داخل مواد لوبیا پلو میریزیم .

لوبیا پلو با گوشت

نحوه پخت لوبیا پلو حرفه ای

و وقتی گوشت کاملا پخت و آب آن تبخیر شد آن را از روی حرارت بر میداریم.تاکمی سرد تر شود.

در این فاصله برنج از قبل شسته شده و خیس خورده را آبکش میکنیم . سعی کنید برنج را زنده تر بردارید تا هنگام اضافه شدن با مواد خمیر نشود.

لوبیا پلو با سالاد شیرازی

لوبیا پلو با سالاد شیرازی طعمی فوق العاده از استان فارس

ته قابلمه ای که میخواهیم لوبیا پلو را در آن دم کنیم مقداری روغن و زعفران دم کرده میریزیم و با ته دیگ سیب زمینی کف قابلمه را پر میکنیم . سپس مقداری از برنج را با کف گیر داخل قابلمه میریزیم و بعد یک لایه از مواد لوبیا که هیچ آبی ندارد روی برنج میریزیم و کاملا مخلوط میکنیم تا برنج سفیدی داخل قابلمه نداشته باشیم و این لایه ها را تا آخر ادامه میدهیم .

طرز تهیه کامل لوبیا پلو

شیوه پخت لوبیا پلو خوشمزه و تزیین لوبیا پلو با زیتون

از باقی مانده دارچین هم میتوانید برای لای برنج ها استفاده کنید.در آخر هم چند سوراخ با ته قاشق داخل برنج ایجاد کنید تا بخار به راحتی به بالای برنج کشیده شود.از دم کنی هم برای در قابلمه استفاده کنید تا برنج بعد از بخار کردن نرم نشود.

شیوه پخت لوبیا پلو

درست کردن لوبیا پلو خوشمزه شیرازی

ادامه دستور تهیه کامل لوبیا پلو

بعد از اینکه برنج پخت میتوانید مقداری کره ذوب شده و یا روغن حیوانی داغ شده روی آن بکشید.

طرز طبخ لوبیا پلو

طرز تهیه لوبیا پلو مجلسی

نکاتی برای خوشمزه تر کردن لوبیا پلو 

  1. برای تهیه لوبیا پلو مجلسی با گوشت تکه ای بهتر است لوبیا سبز تازه و جوان استفاده کنید. اگر اهل لوبیا پلو باشید حتما از فصل بهار لوبیا سبزهای جوان را فریز کرده اید.
  2. اگر قبل از فریز کردن لوبیاها آن ها را بلانچ کنید بهتر است. اگر هم لوبیا سبز تازه استفاده می کنید در همان لحظه پخت بلانچ کنید.
  3. می توانید به جای پودر دارچین از چوب دارچین حین پخت گوشت استفاده کنید. اگر کمی زعفران غلیظ هم اضافه کنید طعم گوشت لذیذتر می شود.
  4. برای بوی بهتر لوبیا پلو می توانید در هنگام دم کشیدن برنج کمی زیره به آن اضافه کنید. بعضی آشپزها هم کمی پودر گل سرخ به ادویه لوبیا پلو در هنگام سرخ کردن گوشت اضافه می کنند، شما هم امتحان کنید.
  5. حین دم کردن لوبیا پلو می توانید کمی زعفران دم شده غلیظ روی پلو بریزید.
  6. اگر می خواهید از گوشت چرخ کرده یا سویا برای پخت لوبیا پلو استفاده کنید به همین ترتیب عمل کنید و مایه گوشت چرخ کرده و لوبیا یا سویا و لوبیا را آماده کنید. بهتر است قبل از سرخ کرده سویا آن را در آب جوش بریزید و اجازه بدهید چند دقیقه قل بزند و سپس سویاها را آبکش کنید.
  7. اگر ته دیگ سیب زمینی یا نان را نمی پسندید یک ته دیگ لذیذ و متفاوت را امتحان کنید. کف قابلمه ای که روغن ریخته اید، یک قاشق ماست چکیده و زعفران غلیظ را که با هم مخلوط کرده اید بریزید و سپس برنج و مایه گوشت و لوبیا را لایه لایه اضافه کنید. طعم این ته دیگ ماست و زعفران بی نظیر است.
  8. اضافه کردن گوجه تازه یکی از رازهای خوشمزه شدن این غذاست.
  9. لوبیا پلو با گوشت مرغ هم بسیار خوشمزه ست ؛ برای این کار میتوانید از سینه مرغ استفاده کنیند.
  10. در صورتی که لوبیا پلو را برای خودتان می پزید و از برنج ایرانی استفاده می کنید می توانید برنج را بصورت کته آماده کنید.
  11. در صورتی که دانه دانه شدن پلو و لوبیا پلو برایتان اولویت دارد حتما برنج را از قبل با نمک و آب ولرم خیس کنید زمان خیس خوردن برنج به نوع برنج دارد.
  12. برای دم کردن لوبیا پلو یا هر پلو دیگری به جای قابلمه می توانید از پلو پز استفاده کنید حرارت یکسان در کف پلوپز باعث پخت بهتر برنج و ته دیگ بهتر میشود.

نکات تکمیلی در مورد لوبیا پلو

لوبیا پلو جزو پلو و چلو میباشد 
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .
لوبیا پلو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید . 
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

 

منبع : نمناک

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی