قاطی پاتی

کمپوت سیب

کمپوت_سیب دسر یا عصرانه خوشمزه ای که برای تهیه ش فقط به سیب کمی اب و شکر نیاز داریم و گلاب برای مطبوع کردنش ،ک البته من گلاب نمیریزیم چون سیب خودش ب تنهای عطر داره
ی‌ نکته خوبی هم ک داره اینکه چون مدت پختش زیاد نیست ویتامینش نسبت ب میوه خام کمتر نیست.


همچنین برا بعضی از افراد به دلیل داشتن مشکلات گوارشی، قادر به هضم و جذب میوه خام نیستن گزینه خوبیه. بسیاری از بچه‌ها به کمپوت بیش از میوه خام علاقه دارند
برای تهیه این نوع کمپوت ابتدا سیب رو پوست گرفته و آنها را در مخلوط آب و کمی آبلیمو قرار میدیم یا(سرکه و اب)استفاده از آبلیمو به این دلیله که رنگ سیب ها تیره و سیاه نشه.
بعد سیبها رو تو قابلمه ریخته تا جای اب بریزید ک روی سیبها رو بگیره، تا جاییکه میخواید شیرین باشه شکر بریزید ،مقدارش بستگی ب خودتون داره ،مدت پختشم بستگی ب نوع سیب داره برای من حدودا نیم ساعت طول کشید، میتونید با خلال دندون تست کنید ک راحت فرو رفت ینی سیبها پخته و امادست، زیاد بپزید له میشه و ظاهر جالبی نداره، میتونید برا رنگش مث من زعفران بریزید
اگه دیدید ابش زیاده میتونید سیبها رو بیرون بیارید، و اب رو جدا حرارت بدید تا کمی غلیظ شه ولی ن زیاد.


برای کمپوت از میوه های تازه و صاف بدون لکه استفاده نمایید و آن ها را به گونه ایی پوست بگیرید که فرم اصلی میوه خراب نشود.

برای پخت کمپوت ها از شکر کمتری نسبت به مربا استفاده می شود به همین دلیل برای اغلب بیماران و کودکان و سالخوردگان مناسب می باشد.

به زمان پخت کمپوت توجه نمایید و اجازه ندهید میوه ها در حین پخت بیش از حد بپزند و له شوند.
بعضی از برش‌های سیب زودتر میپزند پس آن‌ها را زودتر از قابلمه در بیارید و داخل یک کاسه قرار بدید.

 

منبع: azweb.parsiblog

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی