پای هلو خانگی
مواد لازم برای پای هلو :
آرد :2 پیمانه
کره سرد یخچالی :150 گرم
پودر قند:1/2 پیمانه
وانیل :1/4 قاشق چایخوری
شیر :نصف پیمانه
زرده تخم مرغ:2 عدد
نمک :1/8 قاشق چایخوری
مواد لازم برای داخل پای :
پودر بادام:1 پیمانه
نشاسته ذرت:1و 1/2 قاشق سوپ خوری
وانیل :1/4 قاشق چایخوری
پودر قند :1/4 پیمانه
تخم مرغ :3 عدد
کره :50 گرم
هلو ورقه شده:به مقدار لازم
زرده تخم مرغ :یک عدد
خامه :یک قاشق
طرز تهیه پای حرفه ای و خوشمزه هلو :
ابتدا باید مواد خشک را که شامل آرد ، نمک و پودر قند میشوند را با هم مخلوط و بعد الک کنید.
در مرحله بعد کره یخچالی را رنده کنید و به مخلوط مواد خشک اضافه کنید و با نوک انگشت به خورد آرد بدهید و خوب ترکیب کنید تا کره قشنگ جذب شود.
بعد وسط مخلوط آرد را گود کنید.سپس زرده تخم مرغ ها و وانیل را داخل آن بریزید و کم کم شروع به ورز دادن بکنید.
در این حین شیر را هم آرامی اضافه کنید.ولی باید دقت کنید بعد از اضافه کردن شیر ، مواد را خیلی ورز ندهید ، چون خمیر روغن میندازه.همین که خمیر یکدست شد و جای انگشتان روی آن ماند کافیست.
خمیر آماده شده شما چسبناک است ، آن را داخل یک کیسه فریزر قرار دهید و به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند و حالت چسبندگی آن از بین برود.
در این فاصله مواد میانی پای را آماده کنید.
کره را با تخم مرغ ، وانیل و پودر قند مخلوط کنید و با درجه متوسط همزن به مدت یک الی 2 دقیقه هم بزنید.
بعد نشاسته ذرت و پودر بادام را به مواد مخلوط شده اضافه کنید و با لیسک خوب مخلوط کنید و بعد کنار بگذارید.
طرز تهیه پای آناناس به سبکی خوشمزه و متفاوت
پای آناناس یکی از شیرینی های خشک و خوشمزه ایست که طعم فوق العاده ای دارد و برای دسر در مهمانی هایتان و یا به عنوان عصرانه در کنار چای بسیار لذیذ و پرطرفدار است.
مواد لازم برای پای آناناس
کرم پاتیسیر
به مقدار لازم
نشاسته ذرت
50 گرم
آرد
300 گرم
شکر
200 گرم
کره
250 گرم
تخم مرغ
5 عدد
ماست
120 میلی لیتر
وانیل
2 قاشق چایخوری
دارچین
1 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر
1و 1/2 قاشق مربا خوری
کمپوت آناناس
1 قوطی
پای خوشمزه آناناس نرم و لطیف
طرز تهیه پای آناناس
ابتدا کره ی نرم شده در دمای محیط را با پودر شکر مخلوط کنید و آنقدر هم بزنید تا کاملا سفید و کشدار شوند .بعد وانیل را اضافه کنید و کمی هم بزنید.
در مرحله بعد تخم مرغ ها را دونه دونه به مخلوط کره و شکر اضافه کنید و در هر مرحله مواد را به مدت یک دقیقه هم بزنید تا تخم مرغ ها کاملا ترکیب شوند.
آرد ، نشاسته ذرت و پودر نارگیل را با هم مخلوط کنید و از الک رد کنید.سپس یواش یواش به مخلوط کره و تخم مرغ بیفزایید و با قاشق هم بزنید تا مواد خوب جذب هم شوند.
قالب های پای را آماده کنید و داخلشان کاغذ مافین گذاشته و از مواد مخلوط شده داخل قالب بریزید به طوری که قالب کامل پر نشود و جا برای حلقه های آناناس نصف شده داشته باشد.
با کمی پودر نارگیل روی مواد را تزیین کنید و حلقه های آناناس را روی خمیر بچینید.
فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد از قبل داغ کنید و قالب های پای را به مدت 20 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا بپزند.
وقتی کیک طلایی شد آن را از فر بیرون بیاورید و بعد از سرد شدن از قالب جدا کنید و مقداری پودر قند روی آن بپاشید.
مواد لازم برای تهیه دسر پای توت فرنگی:
خمیر پای، پخته
۴ فنجان توت فرنگی تازه و خرد شده
یک و نیم فنجان آب
سه چهارم فنجان شکر
۲ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
۸۵ گرم ژلاتین توت فرنگی
دستور تهیه دسر پای توت فرنگی:
۱. توت فرنگی های برش خورده را روی خمیر پخته پای بچینید.
۲. در ماهیتابه کوچکی، آب، شکر و نشاسته ذرت را مخلوط کنید و بجوشانید. آنقدر بجوشانید تا این مخلوط غلیظ و شفاف شود. حدوداً ۲ دقیقه طول می کشد تا به این شکل برسد.
۳. ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و ژلاتین را اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود. سپس آن را روی توت فرنگی ها بریزید و بگذارید سرد شود تا ببندد. حالا می توانید پای توت فرنگی را سرو کنید.
منبع: tamshirin
- دوشنبه ۸ ارديبهشت ۹۹