کلم بروکلی سرخ شده
مواد لازم | |
کلم بروکلی بزرگ | 1 عدد |
روغن زیتون | 2 قاشق غذاخوری |
نمک | به میزان لازم |
پنیر پارمسان | 2 قاشق غذاخوری |
سیر خرد شده | 1 قاشق غذاخوری |
فلفل قرمز | به میزان لازم |
آویشن تازه | 1 یا 2 عدد |
بادام (اختیاری) | 4 الی 5 عدد جهت تزیین |
دستور تهیه
- روغن زیتون را در ظرفی ریخته و روی حرارت بگذارید.
- سیر خرده شده را اضافه کنید.
- سپس آویشن و فلفل قرمز را به ظرف اضافه کرده و به مدت 1 دقیقه سرخ کنید.
- کلم بروکلیهای شسته شده و خرد شده را به ظرف اضافه کنید و به خوبی تفت دهید.
- در انتها، پنیر پارمسان و نمک را روی کلم بروکلیها ریخته و ظرف را از روی حرارت بردارید.
- خوراک کلم بروکلی را درون ظرف ریخته و جهت تزیین آن از چند عدد بادام استفاده کنید و به صورت گرم این خوراک مقوی را سرو کنید.
نوش جان ...
نکته: توصیه میکنیم تا از بهترین روش شستن کلم بروکلی جهت انگل زدایی آن استفاده کنید.
نکات مهم
- استفاده از کلم بروکلی سالم و باکیفیت
- عدم اسفاده از کلم بروکلی زرد و بی کیفیت
- استفاده از هویج و فلفل دلمهای پخته شده به دلخواه
- پخت کم برای حفظ ارزش غذایی (در حد 1 تا 5 دقیقه؛ چراکه کلم بروکلی جزءسبزیجات زودپر است.)
سخن آخر
همانطور که اشاره شد کلم بروکلی از جمله سبزیجاتی است که به دلیل خواص بینظیر آن، در آشپزی کاربرد زیادی دارد.
منبع: ستاره
- يكشنبه ۱۰ آذر ۹۸