طرز تهیه همبرگر
همبرگر یکی از غذاهای خوشمزه و فوری است که نامش از زبان آلمانی گرفته شده است. مواد اصلی همبرگر عبارتند از گوشت گاو و برخی چاشنی ها که این غذا به صورت ساندویچ با مخلفاتی مانند خیارشور و گوجه فرنگی سرو می شود. همبرگر را می توان به دو روش سرخ شده و کباب شده طبخ کرد.
مواد لازم برای همبرگر مخصوص
- گوشت چرخ کرده با چربی 20 درصد 500 گرم
- آرد سوخاری مقدار لازم
- تخم مرغ 1 عدد
- پیاز 1 عدد
- سیر 2 عدد
- نمک و فلفل سیاه مقدار لازم
طرز تهیه همبرگر کبابی رژیمی
تمام مواد رو باهم مخلوط کنین . یک تابه چدنی رو بذارین روی حرارت داغ بشه . از مواد به اندازه نارنگی بردارین و توی تابه بذارین . حرارت رو کم نکنین چون گوشت آب میندازه . یک طرف که کبابی شد ، طرف دیگه رو کباب کنین . حالا پس از اینکه دوطرف کبابی شد ، برای اینکه مغزپخت بشه میتونین حرارت رو هم کنین . از سبزیجات تازه برش بدین و کنار غذا با سس ها و چاشنی های رژیمی سرو کنید.
نکات
بهترین گوشت برای همبرگر مخلوطی از گوسفند و گوساله (و البته هردو بدن چربی )هست.
میتوانید همبرگر مخصوص را به صورتی که گفته شد درون فریز منجمد نموده و در موقع لزوم از آنها استفاده کنید.
برای سرو میتوانید از پنیر، کاهو، کلم، گوجه، خیار شور و … استفاده کنید.
یکی از ترفندهای عالی برای داشتن ساندویچ های همبرگر خوشمزه و استثنائی این است که نان همبرگر را هم چند دقیقه روی گریل گرم کنید.
منبع: : foodpad2
- شنبه ۱۶ آذر ۹۸